Microsoft Dynamics NAV

 Meer controle. Verhoog marges. Genereer groei.

Welk soort bedrijf u ook heeft, uw bedrijf steunt op mensen. Hoe meer u kunt waarborgen dat uw personeel beschikt over de informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben, hoe beter uw bedrijf is.

Microsoft Dynamics NAV geeft kleine en middelgrote bedrijven zoals het uwe volledige controle over uw kernbedrijfsprocessen, nauwkeurige afstemming van uw toelevering en het inzicht waarmee werknemers optimaal kunnen presteren.

 Ontdek uw mogelijkheden
 Bekijk demo’s
Neem contact met ons op voor verder advies

De oplossing werkt precies zoals u wilt.

Ons ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. U kunt dus snel, simpel en eindelijk uw overbelaste en tekortschietende boekhoudsoftware achter u laten.

  • Mensen snappen het. Microsoft Dynamics NAV looks and works like Microsoft Office. Iedereen kan dus meteen aan de slag.
  • Het werkt precies zoals u het wilt Microsoft Dynamics NAV is rolspecifiek, zodat uw werknemers relevante inzichten krijgen voor hun dagelijkse werkzaamheden. Met de juiste informatie binnen handbereik kunnen zij niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar kunnen ze zich ook voorbereiden op morgen.
  • Op uw voorwaarden Met Microsoft Dynamics NAV kan uw team werken wanneer en waar het optimaal presteert: op kantoor, thuis of onderweg. Dankzij flexibele implementaties in de cloud en on-premises kunt u kiezen wat het best bij uw bedrijf past.

 Ontdek uw mogelijkheden
 Bekijk demo’s
Neem contact met ons op voor verder advies

Contact leggen, samenwerken, produceren: de beste manier om uw bedrijf te leiden.

Microsoft Dynamics NAV biedt de functionaliteit, de prestaties en het gebruiksgemak waarop meer dan 94.000 verschillende bedrijven wereldwijd vertrouwen.

  • Krijg meer grip op de cijfers. Help de kosten te beperken, naleving te beheersen en een kraakhelder inzicht te houden in uw activa en cashflow.
  • Baseer beslissingen op informatie, niet op noodgevallen. Ontvang vandaag relevante gegevens en aanbevelingen voor de beste aanpak van morgen.
  • Stimuleer de groei met uw toeleveringsketen. Maak uw productie- en verzendingsschema’s nauwkeuriger, help voorraadkosten te verlagen en geef uzelf ruimte om te groeien.
  • Zet klanten voorop. Help de verkopen te verhogen, beheer projecten en processen en krijg wat u nodig hebt om uw klanten continu tevreden te houden.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:

 Ontdek uw mogelijkheden
 Bekijk demo’s
Wat is de ROI?
Neem contact met ons op voor verder advies