Onze belofte

Veel MKB-bedrijven werken zeer pragmatisch. Ze beperken zich tot hun core business, die ze als geen ander kennen en ze richten zich op hun niche-markt, waar ze een uitgebreid netwerk hebben. Tot dusver glimlachten ze wanneer ze CRM- en ERP-pakketten zagen voorbijkomen. Ze wisten dat ze deze niet wilden hebben. Met een pakketje voor de boekhouding en Excel voor de planning en het beheer kwamen ze tenslotte als MKB altijd een heel eind.

Ondernemen is vooruitzien.

Ook u heeft waarschijnlijk nooit zin gehad in complexe geldverslindende projecten om CRM of ERP te implementeren. En gelijk had u. Want het ging toch goed? Maar tijdens de recessie heeft u hem vast wel eens geknepen. Ineens bleek dat klanten in uw niche-markt ook moesten bezuinigen en ontkwam ook u niet aan het doorvoeren van besparingen. Echt snijden doet pijn. U wilde daarom weten waar nog vet in uw organisatie zat en toekomstscenario’s doorrekenen om te bepalen wat u het beste kon doen. Uw automatisering was hier echter niet op berekend. Van de informatie uit uw boekhoudpakket of uit Excel werd u niet veel wijzer. Gelukkig heeft u de crisis overleefd. Maar u heeft ondanks alle verhalen over mislukkingen nu toch besloten om maar eens te kijken naar ERP-software. Gefeliciteerd, dan bent u bij XBI aan het juiste adres.

Van denken naar doen.

XBI adviseert niet alleen maar neemt ook de verantwoordelijkheid voor de uitvoering. Advies en begeleiding zijn voor ons twee kanten van een medaille. Van denken naar doen is een van onze kernwaarden. Het is waar we goed in zijn en wat we leuk vinden.

XBI verzorgt de begeleiding op sturend en uitvoerend niveau rondom ontstane en/of beoogde veranderingen waarbij resultaat geleverd moet worden. Hierbij hebben we naast de harde project elementen als tijd, geld en kwaliteit, ook oog voor de zachte elementen, de ‘mens-kant’ van de verandering. Het totaal is nodig om een duurzame oplossing te realiseren. Voorgenomen veranderingen die de hele organisatie ten goede komen.

Naast jarenlange kennis zijn onze consultants en softwareontwikkelaars bovenal mensen die allemaal weten wat er in een bedrijf kan spelen. Ze hebben allen zelf praktische ervaring op de werkvloer. Daardoor zijn ze in staat de wensen van onze relaties te vertalen naar een op maat gemaakte branchespecifieke oplossing. Zij staan borg voor continuïteit en stabiliteit.

De XBI belofte: Wij helpen u om doelmatiger te werken en daarbij maximaal profijt uit uw kostbare investeringen te halen.